Kategoria: JUHLAT

HÄÄT, L&T

Voi Liisa ja Tero <3 Tästä hääpäivästä jäi ainakin minulle käteen niin paljon muistoja sekä kokemuksia, että en tiedä, miten saan ne tähän tiivistettyä! Ihan ehdottomasti yhdet kesän ikimuistoisimmat häät, vai kuinka moni teistä on tanssinut Muumipappa Pikku Myy –  kaappaleen tahtiin ja vetässyt letkajenkat päälle? Päivälle povattiin vielä kesän jylhintä ukkospäivää, mutta siitä ei näkynyt vilaustakaan, kunnes jälleen koitti kotiinlähdön aika. Tässä teille pieni pala Liisan ja Teron päivästä: ihana, mahtava ja kertakaikkisen iloinen päivä!
Read more …

HÄÄT, V&R

Virpin ja Rikun häitä vietettiin elokuun ehkä lämpimimpänä kesäiltana, mitä olla saattoi. Pieniä sateita ropisi silloin tällöin, mutta kaikista kesän sateisista päivistä huolimatta saatiin jälleen päivä, joka vain parani loppua kohden!  Virpin ja Rikun kanssa tavattiin noin kuukautta ennen hääpäivää suunnittelemaan juhlapäivän kulkua. Jo siinä sain huomata hääparin rennon asenteen tulevaan, sillä vaikka moni asia olikin hääpäivän tiimoilta auki, niin se ei haitannut paria lainkaan – tiesin siis odottaa leppoisaa hääpäivää, ilman turhia hötkyilyjä 🙂 Potrettikuviin saatiin napattua tosi lyhyt kuvausaika juuri ennen kirkkoa, joka sekin pikkuisen kutistui siinä sulhasta odotellessa. Tämä tietysti itseäni hiukkasen mietitytti, sillä molemmat kertoivat olevansa kameran edessä aikamoisia jännittäjiä eikä se ollut oikein luontevaa hommaa. Siinä nopeasti pyöräytinkin varasuunnitelman, joka onneksi saatiin toteutettua myöhemmin illalla. Muutamat potretiti napattiin kirkon ympäristössä ja sitten alkoinkin olla jo H- hetki!


Read more …

VIHKISEREMONIA, S&T

 

Kesäkuun lopussa sain kunnian kuvata Sonjan sekä Tuomon vihkitilaisuuden Savonlinnan Tuomiokirkossa. Tilaisuus oli pieni ja intiimi, mutta tunnelmaa oli senkin edestä. En voi olla unohtamatta, kuinka lempeästi morsian hymyili läpi koko tilaisuuden: niin rento ja onnellinen morsian!


Read more …

KORKEATUPA, HÄÄT T&M

Tiian ja Mikon hääpäivää odottelin melkein vuoden, jo viime kesänä he ottivat yhteyttä ja pyysivät kuvaamaan tämän tärkeän päivän. Pariskunta oli entuudestaan sellainen puolituttu, pienellä kylällä kun asutaan niin harvakseltaan on niitä, joita ei tietäisi lainkaan! Tästä johtuen jännitinkin tavallista enemän heidän puolestaan tulevaa ja pohdiskelin pitkin vuotta, että mitenhän ne valmistelut sujuu ja ai että, kohta juhlitaan! Ensimmäisen kerran tavattiin hääparin kanssa kevättalvella hääpalaverin merkeissä ja käytiin läpi kaikkea häihin liittyvää ja heidän toiveitaan ja odotuksiaan kuvien suhteen. Aistin ilmassa jo silloin lähestyvään hääpäivään liittyvää onnea ja odotusta, se on jotain sellaista, jonka kyllä huomaa 🙂  Häät pidettiin toukokuussa ja ai pojat, kuinka itseänikin jännitti katsellessa ikkunasta lumisadetta ja räntää, että kuinkahan kelit hallivätkään sinä tiettynä toukokuun päivänä? Että tarvitseeko jo miettiä uusia suunnitelmia potreteille? Mutta niin vaan kävi, että hurjista keväisistä keleistä huolimatta hääpäivä oli upea!


Read more …

JUHANNUSAATTONA

Juhannusaattona oltiin vaan, syötiin lettuja, kermavaahtoa sekä hilloa, saunottiin, valvottiin, pelattiin lautapelejä sekä kerättiin sen seitsemän kukkaa. Ihasteltiin mummolan suopursumerta ja oltiin vaan. Tänään taidetaan mennä katsomaan juhannuskokkoa 🙂


Read more …