Kesäkuun lopussa sain kunnian kuvata Sonjan sekä Tuomon vihkitilaisuuden Savonlinnan Tuomiokirkossa. Tilaisuus oli pieni ja intiimi, mutta tunnelmaa oli senkin edestä. En voi olla unohtamatta, kuinka lempeästi morsian hymyili läpi koko tilaisuuden: niin rento ja onnellinen morsian!

 

Vihkitilaisuuden jälkeen vieraat ja hääpari jatkoivat matkaa juhlimaan ja syömään yhdessä ja oma työni oli sillä erää hoidettu. Ennen tilaisuutta otimme vielä aika pikaisella aikataululla potretteja läheisellä saarella, jossa tuulla tuiverti välistä aika lailla. Meillä ei ollut aikaa kuin puolisentuntia, joten koko paketti hoidettiin kasaan samalla alueella. Itse tykkään tosi paljon luonnosta kuvausympäristönä ja täälläkin kalliot ja rannat tarjosivat hyviä paikkoja kuvata.

 


Heidän yhteinen taival jatkuukin tästä eteenpäin, ei vain tuoden rakkautta vaan jotain vieläkin suurempaa ja ihmeellisempää! Onnea vielä kerran teille ja kiitos, kun sain olla mukana!