Heinäkuun ensimmäinen päivä oli kovin haluttu hääpäivä ja se olikin varattu jo heti viime kesänä. Päivä alkoi kaikista sateisista päivistä huolimatta erittäin aurinkoisena ja lämpimänä. Hääparin kanssa oli varattu aikaa ennen vihkimistä First Look – kuville, jotka he halusivat rohkeina toteuttaa keskellä vilkasta torisiltaa, kaikkien ihmisten seassa! Harmillisesti ohi kulkevat ihmiset olivat kovin hienovaraisia ja jättivät meille kuvaustilaa, vaikka mieluusti olisin tallentanut kuviin tuota ihmisvilinän seasta haettua ensimmäistä katsetta hääparin välille. Ja tuo katse ja tuo tunne näiden kahden välillä olikin sitten jotain todella voimakasta! Niin toisiinsa rakastunut pari, ettei kyyneleiltä vältytty alkuunkaan ja viimesten ruutujen jälkeen annoinkin parille oman rauhan sillalla.

 

 

Vihkitilaisuus oli Savonlinnan Tuomiokirkossa ja itse juhlat olivat Höökin Maatilamajoituksessa Pihlajalahdella. Ihana sarani ja kaunis peltojen keskellä sijaitseva pihapiiri loi hyvät puitteet häille. Juhlapaikka oli koristeltu todella kauniiksi ja pöytiin oli laitettu esille kuvia hääparista ja heidän yhteisistä hetkistä. Näistäkin pienistä kuvista tuli vahvasti esille parin rakkaus toisiaan kohtaan, samoin useissa juhlaväen pitämissä puheissa.

 

 

Minulla oli pitkä kuvauspäivä ja nautin todella paljon näidenkin häiden kuvaamisesta ja hetkien taltioimisesta. Kuvia tuli useita satoja ja niistä tässä on näytilla vain muutamia pieniä palasia päivältä. Ihana oli nähdä, kuinka kaikki nauttivat päivästä ja kuinka puheissa tuotiin esille hääpärin vahvaa tunnesidettä toisiaan kohtaan: taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä!