KUVANKAUNIS PIIRTO

Kuvaussuunnittelu

1h dokumentaarista kuvausta miljöössä

15 kpl viimeisteltyä digitaalista kuvaa

Jaettava nettigalleria kuukaudeksi

Kun haluat piirtää kuvan teistä kahdesta, lasten syntymäpäivästä, tallentaa vastavalmistuneen hymyn sinä tärkeänä päivänä tai ikuistaa juuri syntyneen vauvan ensihetket perheensä kanssa.

155e

PIIRTO ELÄMÄSTÄSI

Kuvaussuunnittelu

2h dokumentaarista kuvausta

Kuvaajan valitsema runsas paketti kuvia 40+kpl

Jaettava nettigalleria kuukaudeksi

Tarina sinusta ja hänestä. Tarina teidän perheestä piirrettynä kuvankauniiseen muotoon. Vastasyntyneen ensihetket tallennettuna muistoihin läpi elämän.

220e

INFO

KUVAUSPAKETIN SISÄLTÖ:

Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy 15-40 koevedosta kuvausten luonteesta riippuen ( dokumentaarinen kuvaus sekä hääkuvauskuvauspaketit kootaan erikseen ), salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta asiakas pääsee valitsemaan haluamansa kuvat jälkikäsittelyyn. Kaikki valitut kuvat käsitellään ja viimeistellään huolellisesti korkearesoluutioisena ( JPEG 300PPI, sRGB ). Asiakkaalla on koevedoksista aikaa valita haluamansa kuvat 2:n viikon aikana, muutoin kuvaaja valitsee parhaimmat vedokset asiakkaalle. Valmiit kuvat lähetetään sähköisessä muodossa nettigalleriaan, josta asiakas siirtää kuvat omalle koneelleen.

Suuremmissa hääkuvauspaketeissa kuvat luovutetaan asiakkaalle postitse USB – tikulla.

Lisäkuvat 15e kpl

Mahdollista ostaa myös koko galleria pakettihintaan!

PIIRTO ELÄMÄSTÄSI – KUVAUS:

Dokumentaarinen kuvaus pariskunnille, kihlautuneille tai jo pitkän taipaleen yhdessä kulkeneille. Luodaan kuvallinen tarina perheistä, lapsista tai vastasyntyneistä – tarina juuri teistä.

Kuvauksiin varataan aikaa riittävästi ja se voidaan toteuttaa kotona tai perheen kera vaikka ulkona retkeillen. Vastasyntyneet kuvataan heidän omassa luonnollisessa ympäristössään, vanhempien turvallisessa läheisyydessä. Vanhempia lapsia voidaan ikuistaa vaikkapa yksivuotiskuviin omassa tahdissaan, leikkien, puuhastellen ja kevyesti ohjaten. Kuvauksiin saa varata esimerkiksi useampia vaatekertoja tai lisärekvisiittaa tukemaan kuvausten teemaa.

Kuvauksissa tallentuu paljon yksityiskohtia mm.pienistä varpaista ja sormista tai hellistä suudelmista ja valitsenkin teille omien kuvienne lisäksi joukkoon paljon lisäkuvia tukemaan tarinaa kuvaushetkestä. Näin teille koostuu ihana kuvakokoelma muistoihinne.

VALOKUVATUOTTEET

Voit myös tilata valokuvia, kiitoskortteja sekä erilaisia valokuvatuotteita kauttani ja ne toimitetaan sinulle suoraan kotiin!

 

Hinnastoon pääset tästä

YLEISTÄ

  • Hinnat ovat galleriahintoja. Matkakulut ( 0,38e / km ) lisätään hintaan yli 20km Savonlinnasta tapahtuviin kuvauksiin.
  • Kuvien toimitusaika on 1-6 viikkoa sesongista sekä kuvauspaketista riippuen. Hääkuvilla toimitusaika on 4-6 viikkoa.
  • Maksutapa laskulla, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Valmiit kuvat asiakas saa, kun lasku on kokonaan suoritettu. Hääpaketeissa maksusuoritus on sovittu erikseen.
  • Varausmaksu 50e/100e
  • Asiakas saa täyden käyttö-, julkaisu- ja teettämistoikeuden kuviinsa omaan käyttöön. Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen tai luovuttaa kolmansille osapuolille.
  • Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja voin käyttää kuvia omilla kotisivuillani sekä markkinoinnissa. Kerrottehan etukäteen, mikäli ette halua kuvianne julkaistavaksi internetissä.
  • Kuvaan pääasiassa miljöössä, mutta kysy rohkeasti myös studiokuvausmahdollisuutta! Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa kuvauspakettia, otathan yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopivat kuvaukset.
  • Hinnat sisältävät ALV 24%.
  • Jaettava nettigalleria on avoinna kuukauden. Galleria on jaettavissa mm.sukulaisille ja kuvien lataus käy kätevästi sitä kautta.