HÄÄT, L&T

Voi Liisa ja Tero <3 Tästä hääpäivästä jäi ainakin minulle käteen niin paljon muistoja sekä kokemuksia, että en tiedä, miten saan ne tähän tiivistettyä! Ihan ehdottomasti yhdet kesän ikimuistoisimmat häät, vai kuinka moni teistä on tanssinut Muumipappa Pikku Myy –  kaappaleen tahtiin ja vetässyt letkajenkat päälle? Päivälle povattiin vielä kesän jylhintä ukkospäivää, mutta siitä ei näkynyt vilaustakaan, kunnes jälleen koitti kotiinlähdön aika. Tässä teille pieni pala Liisan ja Teron päivästä: ihana, mahtava ja kertakaikkisen iloinen päivä!
Read more …

HÄÄT, V&R

Virpin ja Rikun häitä vietettiin elokuun ehkä lämpimimpänä kesäiltana, mitä olla saattoi. Pieniä sateita ropisi silloin tällöin, mutta kaikista kesän sateisista päivistä huolimatta saatiin jälleen päivä, joka vain parani loppua kohden!  Virpin ja Rikun kanssa tavattiin noin kuukautta ennen hääpäivää suunnittelemaan juhlapäivän kulkua. Jo siinä sain huomata hääparin rennon asenteen tulevaan, sillä vaikka moni asia olikin hääpäivän tiimoilta auki, niin se ei haitannut paria lainkaan – tiesin siis odottaa leppoisaa hääpäivää, ilman turhia hötkyilyjä 🙂 Potrettikuviin saatiin napattua tosi lyhyt kuvausaika juuri ennen kirkkoa, joka sekin pikkuisen kutistui siinä sulhasta odotellessa. Tämä tietysti itseäni hiukkasen mietitytti, sillä molemmat kertoivat olevansa kameran edessä aikamoisia jännittäjiä eikä se ollut oikein luontevaa hommaa. Siinä nopeasti pyöräytinkin varasuunnitelman, joka onneksi saatiin toteutettua myöhemmin illalla. Muutamat potretiti napattiin kirkon ympäristössä ja sitten alkoinkin olla jo H- hetki!


Read more …

DOKUMENTAARINEN PERHEKUVAUS

Eräänä kauniina viikonloppuna pakkasin kamerani autoon ja hurautin kaupunkiin. Siellä minua odotteli ihana perhe, jonka seurassa viettäisin hetken jos toisenkin kuvausten merkeissä. Itseäni hiukkasen jännitti tämä tilanne, tiesinhän jo etukäteen perheen äidin olevan valokuvaaja, joten siinä tuli tavallista enemän ajateltua kuvaushetkeä etukäteen. Yleensä en juurikaan jännitä kuvauksia, mutta täytyy myöntää, että tällä kertaa kuvaaja kuvaajalle- tilanne oli pikkuisen hikikarpaloita nostattava: kyllähän siinä väkisinkin tulee oltua arvioinnin ja arvostelun alla vähän toisella tapaa 🙂 Hyvin äkkiähän ne maalliset asiat taas unohtuivat siinä kameran takana ollessa ja aika lensi siivillä. Pikku herrat sekä pieni neitokainen olivat aivan valloittavia tapauksia ja kuvattavia hetkiä olikin runsain mitoin! Tässä teille muutama kuva tuosta illasta näytettäväksi 🙂
Read more …

HÄÄT, K&T

Heinäkuun ensimmäinen päivä oli kovin haluttu hääpäivä ja se olikin varattu jo heti viime kesänä. Päivä alkoi kaikista sateisista päivistä huolimatta erittäin aurinkoisena ja lämpimänä. Hääparin kanssa oli varattu aikaa ennen vihkimistä First Look – kuville, jotka he halusivat rohkeina toteuttaa keskellä vilkasta torisiltaa, kaikkien ihmisten seassa! Harmillisesti ohi kulkevat ihmiset olivat kovin hienovaraisia ja jättivät meille kuvaustilaa, vaikka mieluusti olisin tallentanut kuviin tuota ihmisvilinän seasta haettua ensimmäistä katsetta hääparin välille. Ja tuo katse ja tuo tunne näiden kahden välillä olikin sitten jotain todella voimakasta! Niin toisiinsa rakastunut pari, ettei kyyneleiltä vältytty alkuunkaan ja viimesten ruutujen jälkeen annoinkin parille oman rauhan sillalla.


Read more …

VIHKISEREMONIA, S&T

 

Kesäkuun lopussa sain kunnian kuvata Sonjan sekä Tuomon vihkitilaisuuden Savonlinnan Tuomiokirkossa. Tilaisuus oli pieni ja intiimi, mutta tunnelmaa oli senkin edestä. En voi olla unohtamatta, kuinka lempeästi morsian hymyili läpi koko tilaisuuden: niin rento ja onnellinen morsian!


Read more …