Voi Liisa ja Tero <3 Tästä hääpäivästä jäi ainakin minulle käteen niin paljon muistoja sekä kokemuksia, että en tiedä, miten saan ne tähän tiivistettyä! Ihan ehdottomasti yhdet kesän ikimuistoisimmat häät, vai kuinka moni teistä on tanssinut Muumipappa Pikku Myy –  kaappaleen tahtiin ja vetässyt letkajenkat päälle? Päivälle povattiin vielä kesän jylhintä ukkospäivää, mutta siitä ei näkynyt vilaustakaan, kunnes jälleen koitti kotiinlähdön aika. Tässä teille pieni pala Liisan ja Teron päivästä: ihana, mahtava ja kertakaikkisen iloinen päivä!

 

Vihkiminen tapahtui Punkaharjun Kirkossa järven rannalla. Kirkko oli kaunis ja paikalla oli runsaasti vieraita. Vihkimisen aikana tapahtui hauska pieni kömmähdys papilta, joka sutjakkaasti kysyi väärällä sukunimellä Tahdotko – kohdan ja se kirvoitti aikamoisen hymyn parin huulille! Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan kaunis ja vihkimisen jälkeen siirryttiin rannalle ottamaan potretteja. Keskipäivän aurinko paistoi todella kirkkaasi, mutta hei, mukana oli tämän kesän paras assari, joka oli menossa mukana täysillä! Ihan mahtava persoona ja hänen sekä kuljettajan avustuksella saatiin kyllä ihania potrettikuvia aikaiseksi 🙂 Aikaa oli varattu tunti ja loppujen lopuksi matkalla juhlapaikalle, me pysähdyttiin vielä Harjulla ottamaan muutama kuva lisää ” ei meillä tässä kiire ole, kyllä ne vieraat jaksaa odottaa” – ja pakko sanoa, että Harjulla otetut kuvat ovat yksiä suosikkikuviani!

Hääjuhla vietettiin Kruunupuistossa Inkerintalolla. Rakennus oli kaunis, maalaisromattinen juhlatila, johon kuului pihasauna sekä ulkorakennus, jossa illalla tanssittiin ( ja laulettiin! ). Jälleen kerran ruoka oli aivan hurjan hyvää ja paikan erikoisuus Pakurikääpää sisältävä olut toimi ruokajuomana varsin hyvin. Itse sain sitä pienen tilkan maistaa ja suosittelen oluen ystäville tätä kokeilemaan. Ruuan jäkeen oli pieniä ohjelmanumeroita sekä puheita hääparille. Sekä sulhasen että morsiammen isät pitivät kauniit ja koskettavat puheet lapsilleen ja elämänohjeita jaettiin heille myös muiden toimesta pitkin iltaa. Niillä eväillä on tämän nuoren parin hyvä jatkaa eteenpäin yhteistä elämää.

Illemmalla saapui bändi soittamaan ja viimeistään siinä kohtaa raikui ilo ylimmilleen! Kuten jo tuolla aikaisemmin mainitsin, näissä häissä ei koko aikaa niitä perinteisiä tansseja tanssittukaan vaan hääväki jammasi antaumuksella Muumiteeman säestyksellä ja loppujen lopuksi vetäistiin koko väen letkajenkka!  Aivan mieletän tunnelma! Ilta kääntyi minun osalta jo loppua kohden ja kiitin hääparia ihanasta päivästä. Ja juuri kun istuin autoon, ensimmäiset pisarat tipahtelivat ikkunaan – ihan sopivaan aikaan.