KUVANKAUNIS PIIRTO

Kuvaussuunnittelu
1h dokumentaarista kuvausta
15 kpl viimeisteltyä digitaalista kuvaa
Jaettava nettigalleria kuukaudeksi

155e

PIIRTO ELÄMÄSTÄSI

Kuvaussuunnittelu
2h dokumentaarista kuvausta
Kuvaajan valitsema runsas paketti kuvia 40+kpl
Jaettava nettigalleria kuukaudeksi

220e

INFO

KUVANKAUNIS PIIRTO – KUVAUS:

Kuvauspaketti sopii erinomaisesti perhekuvauksiin luonnossa tai kotona, kihlajaiskuvauksiin tai vastasyntyneen ensihetkien ikuistamiseen.

Vastasyntyneet kuvataan heidän omassa luonnollisessa ympäristössään, vanhempien turvallisessa läheisyydessä. Vanhempia lapsia voidaan ikuistaa vaikkapa yksivuotiskuviin omassa tahdissaan, leikkien, puuhastellen ja kevyesti ohjaten. Kuvauksiin saa varata esimerkiksi useampia vaatekertoja tai lisärekvisiittaa tukemaan kuvausten teemaa.

PIIRTO ELÄMÄSTÄSI – KUVAUS:

Dokumentaarinen kuvaus perheille, kihlautuneille tai jo pitkän taipaleen yhdessä kulkeneille pariskunnille.

Tämä paketti sopii erinomaisesti myös hääpareille, jotka haluavat jotain hiukan erilaista perinteisten potrettikuvien sijaan!

Kuvauksiin varataan aikaa riittävästi ja se voidaan toteuttaa kotona tai perheen kera vaikka ulkona retkeillen.

KUVAUSPAKETIN SISÄLTÖ:

Kuvauspaketteihin sisältyy 50-100 koevedosta kuvausten luonteesta riippuen. Koevedokset on nähtävillä salasanasuojatussa nettigalleriassa, josta asiakas pääsee valitsemaan haluamansa kuvat jälkikäsittelyyn. Kaikki valitut kuvat käsitellään ja viimeistellään huolellisesti korkearesoluutioisena ( JPEG 300PPI, sRGB ). Asiakkaalla on koevedoksista aikaa valita haluamansa kuvat 2:n viikon aikana, muutoin kuvaaja valitsee parhaimmat vedokset asiakkaalle. Valmiit kuvat lähetetään sähköisessä muodossa nettigalleriaan, josta asiakas siirtää kuvat omalle koneelleen.

Lisäkuvat 15e kpl

Mahdollista ostaa myös koko galleria pakettihintaan!

VALOKUVATUOTTEET

Voit myös tilata valokuvia, kiitoskortteja sekä erilaisia valokuvatuotteita kauttani ja ne toimitetaan sinulle suoraan kotiin!

Hinnastoon pääset tästä

YLEISTÄ

  • Hinnat ovat galleriahintoja.
  • Matkakulut ( 0,55e / km ) veloitetaan 40km alkaen.
  • Kuvien toimitusaika on 1-3 viikkoa.
  • Maksutapa laskulla, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Valmiit kuvat asiakas saa, kun lasku on kokonaan suoritettu.
  • Asiakas saa täyden käyttö-, julkaisu- ja teettämistoikeuden kuviinsa omaan käyttöön. Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen tai luovuttaa kolmansille osapuolille.
  • Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja voin käyttää kuvia omilla kotisivuillani sekä markkinoinnissa. Kerrottehan etukäteen, mikäli ette halua kuvianne julkaistavaksi internetissä.
  • Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa kuvauspakettia, otathan yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopivat kuvaukset.
  • Hinnat sisältävät ALV 24%.
  • Jaettava nettigalleria on avoinna kuukauden. Galleria on jaettavissa mm.sukulaisille ja kuvien lataus käy kätevästi sitä kautta.