MENU

KUVAUSAJAN VARAUS

 

Mietit ehkä, milloin olisi hyvä hetki varata kuvaukseen aika? Ovatko lapset vielä pieniä, ehkäpä merkkipäivänä tai jonain muuna tärkeänä hetkenä? Voin kertoa: jokainen päivä on oikea hetki, jokainen päivä on tärkeä! Nämä hetket ovat arvokkainta mitä meillä on ja oikeaa aikaa ei voi määriltellä. Kuvaukseen voi tulla aina, milloin vain!

Aikaa varatessasi, oli se lapsi- tai perhekuvaus tai häät, laitan teille sähköpostilla pienen infopaketin kuvaukseen tulosta ja miten siihen voi valmistautua. Tähän alle olen jo laittanut muutamia yleisempiä kysymyksiä sekä vastauksia koskien kuvauksia.

Kaikki kuvaukset sisältävät aina kuvaussopimuksen sekä kuvausinfon. Kuvausten tapahtuessa yli 5km päässä toimipisteeltäni lisätään hintaan matkakulut:

0,50e/km

Yli 100km matkoista lasken tarjouksen.

 

KYSYMYS & VASTAUS

Miten voin varata ajan kuvaukseen?

Paras yhteydenottotapa on joko sähköpostilla yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimella soittaen tai viestillä.

Milloin ajanvaraus on sitova?

Kun olemme löytäneet sopivan kuvausajan, laitan teille sopimuksen luettavaksi sekä hyväksyttäväksi. Sen jälkeen saat varausmaksusta laskun ja tämän maksettuasi on aika teille varattu.

Entä jos sairastun tai lapsi sairastuu? Menetänkö kuvausajan?

Aina voi käydä niin, ettei pääsekään tulemaan varatulle kuvausajalle. Silloin siirrämme ajan uudelle päivälle ilman kuluja!

Tarvitseeko minun valmistautua kuvaukseen erityisesti? Onko jotain, mitä minun pitäisi tehdä ennen sitä?

Laitan teille aina ennen kuvauksia kattavan infopaketin, jossa kerron tarkemmin kuvaukseen tulosta ja siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon. Käymme yhdessä läpi toiveet sekä odotukset sekä kerron miten kuvaus etenee aina ajanvarauksesta kuvien luovutukseen saakka.

Miten ja missä muodossa saan kuvani?

Saatte kuvauspaketista riippuen itsellenne esikatselugallerian nähtäväksi, josta voitte valita haluamanne kuvat. Luovutan kaikki kuvat digitaalisessa muodossa, joista voitte teettää rajattomasti kuvatuotteita mielenne mukaan. Kuvatiedostot jaan salasanasuojatun nettigallerian kautta ladattavaksi sekä jaettavaksi.

Valinnanvaikeus! Voinko valita enemän, mitä olin ajatellut?

Tottakai! Laitan esikatselugallerian yhteydessä hinnaston lisäkuvamahdollisuudesta ja jos tuntuu, ettet halua luopua yhdestäkään hetkestä, on koko gallerian lunastaminen itselleen mahdollista.

En haluaisi kuvia esille sosiaaliseen mediaan, voinhan sanoa ei?

Arvostan päätöstänne ja en julkaise kuvia ilman lupaanne. Käymme nämä yhdessä läpi ja kysyn usein jo heti alussa, haluatteko etten julkaise kuvia kotisivuillani tai omilla tileilläni sosiaalisessa mediassa. Julkaisuoikeutta voidaan rajata joko kokonaan tai osittain, enkä koskaan julkaise kuvattavien nimiä tai henkilötietoja.

SULJE