MENU

Hääkuvaaja Savonlinna

Ihanaa, että olet löytänyt tänne, luokseni! Minulle on tärkeää, että löydätte kuvaajan, jonka tyyli on jotain, mitä etsitte. Ja sitten totta kai hyvä kemia, the match, on tärkeää, sillä olen matkassanne mukana koko teidän tärkeän päivän.

Minulla on vahva dokumentaarinen kuvaustapa, etsin ne pienet hetket päivästänne kertomaan tarinaa tärkeiden tilanteiden takaa. En kuvaa pelkästään juhlan pääkohtia vaan ennen kaikkea niitä luonnollisia reaktioita juhlan aikana, jotka nähdessään muistaa tarkalleen sen tunteen, mikä siinä hetkessä, sinä päivänä oli!

Hääpäivän aikana on paljon tapahtumia ja ohikiitäviä hetkiä eikä kaikkea varmasti itse muistakaan! Tapaamme jo hyvissä ajoin ennen hääpäivää ja käymme läpi teidän toiveita sekä päivän kulkua ja niitä teille tärkeitä tilanteita etukäteen, joten itse hääpäivänä teidän tehtäväksenne jää vain siitä nauttiminen.

Kuvaan pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta olen valmis lähtemään kauemmaksikin. Häätarinoihin sekä kuviini voitte tutustua gallerioissa rauhassa ja jos mielenne tekee soittaa, niin se on aina mahdollista. Onhan kyseessä teidän suuri päivä!

HÄÄKUVAUSHINNASTO

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

8-10h dokumentaarinen
hääpäivän kuvaus

Mahdollisuus myös Full Day - kuvaukseen
12h

8h 1500e 10h 1800e

POTRETIT & VIHKIMINEN

Vihkimisen taltioiminen
sekä hääpotrettien kuvaus

650e

HÄÄPOTRETIT

Hääpotrettien kuvaus

450e

Varaus

Ennen varausta laitan teille häägallerian katsottavaksi, infon itsestäni sekä kuvaustavastani, joihin voitte tutustua rauhassa ennen päätöksen tekoa.

Sen jälkeen saatte kuvaussopimuksesta luonnoksen nähtäväksi sekä luettavaksi. Jos hyväksytte sopimuksen, saatte varausmaksusta laskun, jolla varataan päivä teidän käyttöönne.

SULJE