MENU
PIIRTOPHOTOGRAPHY_A+J_14092019_1-3
PIIRTOPHOTOGRAPHY_A+J_14092019_1-4
PIIRTOPHOTOGRAPHY_VALOKUVAAJA_SAVONLINNA-10
PIIRTOPHOTOGRAPHY_A+J_14092019_9

HÄÄKUVAAJA SAVONLINNA

Ihanaa, että olet löytänyt tänne, luokseni! Voit rauhassa tutustua gallerioihini ja kuvaustapaani sekä tyyliini. Eikä päätöstä tarvitse tehdä heti, vaan ottaessanne minuun yhteyttä, näytän teille muutamia kokonaisia gallerioita sekä kerron vähän itsestäni kuvaajana.

Minulla on vahva dokumentaarinen kuvaustapa, etsin ne pienet hetket päivästänne kertomaan tarinaa tärkeiden tilanteiden takaa. En kuvaa pelkästään juhlan pääkohtia vaan ennen kaikkea niitä luonnollisia reaktioita juhlan aikana, jotka nähdessään muistaa tarkalleen sen tunteen, mikä siinä hetkessä, sinä päivänä oli!

Hääpäivän aikana on paljon tapahtumia ja ohikiitäviä hetkiä eikä kaikkea varmasti itse muistakaan! Tapaamme jo hyvissä ajoin ennen hääpäivää ja käymme läpi teidän toiveita sekä päivän kulkua ja niitä teille tärkeitä tilanteita etukäteen, joten itse hääpäivänä teidän tehtäväksenne jää vain siitä nauttiminen.

Kuvaan pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta olen valmis lähtemään kauemmaksikin. Häätarinoihin sekä kuviini voitte tutustua gallerioissa rauhassa ja jos mielenne tekee soittaa, niin se on aina mahdollista. Onhan kyseessä teidän suuri päivä!

HÄÄKUVAUSHINNASTO

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

8-10h dokumentaarinen
hääpäivän kuvaus

Mahdollisuus myös Full Day - kuvaukseen
12h

8h 1400e 10h 1700e

POTRETIT & VIHKIMINEN

Dokumentaarinen vihkimisen taltioiminen
sekä hääpotrettien kuvaus

590e

HÄÄPOTRETIT

Hääpotrettien kuvaus

350e
CLOSE