MENU

Vastasyntyneen kuvaus

4-14 päivän ikäisenä

Mitä hymyilee pienoinen, vauva vasta.
Tietääkö mitään hän maailmasta?
Rakkauden tuntee ja lämmön sylin,
se riittää pienelle ihan hyvin.

Tuo pienen pieni ihminen mullistaa elämänne täydellisesti heti ensi hetkistä alkaen! Nuo pienet varpaat, sormet sekä ruttuiset pienet kasvot edessänne herättävät tunteita, joita ette ehkä osanneet arvata olemassa olevankaan: suunnaton määrä rakkauta, lämpöä, huolta  ja jännitystäkin. Ensihetket ovat arvokkaita pienen ihmisen kanssa, niin nopeasti hän kasvaa ja muuttuu: nuo hetket perheenä, vauvan pienet ilmeet ja eleet säilyvät muistoina tallessa kauniina kuvina, jotka kannattaa ikuistaa.

Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus voidaan toteuttaa joko enemän asetellusti studiollani tai enempi dokumentaarisesti kuvattuna kotonanne. Studioltani löytyy hiukan rekvisiittaa, joita voi lainata ( koreja, vilttejä, taljoja ). Itse pidän aika simppelinä kuvausrekvisiitan, joten jos haluat jotain runsaampaa, niin saat totta kai tuoda omia tavaroita esim.leluja, vaatteita tms. mukanasi.

Kuvaukseen on varattu 2-3h kiireetöntä kuvausaikaa vauvan ehdoilla kuvaamiseen, jotta jää aikaa myös ruokailuun ja rauhoittumishetkiin. Ennen kuvauksia pidämme pienen kuvauspalaverin, jossa käymme läpi teidän kuvaustoiveita sekä mietitään yhdessä, millaista rekvisiittaa mahdollisesti haluaisitte käyttää.

VASTASYNTYNEEN KUVAUS:

MINIKUVAUS 1-2h

1-2h tunnin kuvaus joko kotona tai studiollani
suunnittelupalaveri
esikatselugalleria
7 kpl kuvatiedostoja

290e

DOKUMENTAARINEN KUVAUS 2-3h

Dokumentaarinen kuvaus kotona perheen kesken
2-3h kuvausaika
suunnittelupalaveri
koko kuvagalleria
mahdollisuus sisarus- sekä perhekuviin

420e
SULJE